Beställ prisvärda elcigaretter

E cigg kan hjälpa dig sluta röka.
Det finns många anledningar till att sluta röka. Den största anledningen är, utan diskussion, såklart den av hälsoskäl. Att rökning är farligt för hälsan, framförallt vad gäller lungorna, är inget vi behöver gå in på närmare på här. Detta har alla redan koll på. En annan anledning till att sluta röka kan vara för plånbokens eller det privata kontots skull. Ett paket cigaretter kostar idag, november år 2018, cirka 65 kronor. För den som röker ett paket om dagen innebär det en kostnad på cirka 455 kr per vecka och cirka 1820 kr per månad och så vidare. Det är inte svårt att räkna ut att man sparar många tusenlappar om året genom att dra ned på rökningen.

e cigg

Beställ prisvärda elcigaretter

Att byta vanliga cigg mot e cigg är ett sätt att dra ned på rökningen samt att spara pengar på. På eciggcity.se finns det e cigg att köpa som är mycket prisvärda. Utbudet på hemsidan är stort. Dessutom kan du som är nybörjare inom e cigg till och med välja startpaket till ett mycket bra pris.

E cigg är gjorda för att likna vanliga cigaretter

För att underlätta för rökare att byta ut en och annan vanlig cigarett mot en elcigg istället så har dessa e cigg tillverkats för att likna de vanliga. Elciggen är alltså designade och tillverkade för att ge den “riktiga” rökaren en känsla av att den röker en vanliga cigarett. E ciggen ska ska ge en känsla av en vanlig cigg både vad gäller när man håller den i handen men också när man placerar den mellan läpparna och suger i sig röken. Många tycker att elciggen fungerar bra och att det är enklare att välja en e cigg framför att utesluta rökningen helt och hållet.

Vi vågar inte lova att e ciggen kommer att få dig att sluta röka helt. Dock uppmuntrar vi dig att ge e ciggen en ärlig chans. Kanske den åtminstone sparar dig en vanlig cigarett om dagen och då har den åtminstone gjort dig lite nytta.